Welkom op ons blog. Vindt hier inspiratie over het inrichten van je huis.

Huisjeaanzee is een initiatief van Jos, samen met zijn ‘dames’, een team van gastbloggers die je graag leuke woontips laten zien en je helpen bij je keuzes voor raamdecoratie en overige producten om je huis in te richten. We bespreken een product, illustreren dit met foto’s en geven je tips waar je dit het best kunt kopen. Daarnaast proberen we objectief alle eigenschappen van een product op een rijtje te zetten zodat jij de beste keuze kunt maken als je iets voor je woninginrichting gaat kopen. Veel leesplezier

Eén reactie

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.