Het laatste nieuws over rolgordijnen

De trend in rolgordijnen voor 2019

Rolgordijnen bestaan in Vlaanderen al sinds de jaren 60. Waren het vroeger nog houten latjes die in het rolgordijn waren verwerkt, ziet het er anno 2019 wel een stuk verbeterd uit. In die tijd was het vooral een goedkope raamdecoratie en bedoeld om met een laag budget toch een venster te kunnen bekleden.  Het rolgordijn is nog altijd een van de goedkoopste raamdecoraties, zij het dat er wel verschillen zijn.  Je kunt heel snel een rolgordijntje in de bouwmarkt kopen voor kleine vensters of je laat het speciaal op maat maken. Je hoeft dan het rolgordijn niet met een schaar te lijf te gaan. Als het op maat wordt gemaakt worden stoffen ultrasone gesneden en de randen branden dan als het ware dicht. Ze rafelen niet en zijn uiterst strak.

 Foto: Rolgordijnopmaat.be

Rolgordijnen op maat! Wat houdt dat in?

 

Reageren is niet mogelijk